موز


نباید ظاهر نه چندان جذاب موز خشک شده، باعث شود که به آن اعتماد نکنیم و کنارش بگذاریم.



موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.

 

اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند!

 


از نظر خوراکی
 


* موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.

 

* غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.

 

* موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.

 

*موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.

 


هر 100 گرم موز خشک شده
    275 کالری
آب
    28 گرم
پروتئین
    3 گرم
کربوهیدرات
    63 گرم
چربی     1 گرم
فیبر     5.5 گرم
پتاسیم     1150 میلی گرم
منیزیم     90 میلی گرم
فسفر     75 میلی گرم
کلسیم     20 میلی گرم
آهن     1.3 میلی گرم
ویتامینB1     0.1 میلی گرم
ویتامینB2     0.2 میلی گرم
ویتامینB6     0 میلی گرم
نیاسین     2 میلی گرم
فُلات     0 میلی گرم
ویتامینC     4 میلی گرم
کارُتن     150 میلی گرم
ویتامینA     0 میلی گرم
ویتامینE     0.6 میلی گرم